top top top

AKTUALNOŚCI

OBIAD NIEDZIELNY 3.02.19 r

Szef kuchni poleca :

1. Krem z pomidorów pelati z grzanką bazyliową
Udko z kaczki duszone w warzywach
Kopytka
Zestaw surówek
42 zł

2. Rosół z makaronem
WIENER SCHNITZEL 30 cm.
Sałatka ziemniaczana lub frytki
33 zł

3. Rosół z makaronem lub krem z pelati
„Mocny chłop”
Polędwica na grzance zapiekana serem
Ziemniaki z patelni
Zielona sałata
48 zł

4. Krem z pelati lub rosół
Schab z grila zapiekany boczkiem i serem
Frytki spiralki
Zestaw surówek
29 zł

5. Rosołek
Pierożki z owocami
20 zł

Polecamy również :
HERBATA GÓRALSKA Z OWOCAMI I IMBIREM 13 zł
Herbata góralska z miodem i wódką 13 zł
Strudel na ciepło - 7 zł
Strudel z gałką lodów waniliowych – 10 zł


BAL WALENTYNKOWY 15.02.19 r.

Przystawka:
Roladki w musie chrzanowym
Roladki drobiowe z mozzarellą i suszonymi
pomidorami z sosem serowy
Kopytka
Zestaw surówek
Deser :
Strudel z gałką lodów
Kawa ,herbata
Patery wędlin
Patery serów
Tymbaliki, galaretki z nóżek
Śledzie dwa rodzaje
koreczki ,kanapeczki
Warzywa
Sałatki …..
Kolacja:
Barszcz z pierożkami
Napoje zimne 1 l.
Wódka 0,5 l na parę
120 zł od osoby

ZOBACZ WIĘCEJ:   WINO / DANIA NA WYWÓZ / NOCLEGI / WĘDZOK / CATERING / WYCIECZKI / OBIADY NIEDZIELNE / WESELA / SZNYCEL PO WIEDEŃSKU